11. října 2013

Trénování paměti v ústecké knihovně, to je trénink hlavy. V ústecké knihovně si trénink hlavy můžete vyzkoušet spolu s Ludmilou Makovskou ve vědecké části SVKUL v ulici Velká Hradební 49.

 Také se vám někdy stává, že se pro něco rozběhnete do pokoje či do spíže, a když už jste u dveří, tak nevíte, co jste to chtěli? Potom jdete tedy zpátky a vzpomínáte, ale hlava nezareaguje? Tak tohle je přesně ono, co nyní potřebujete: přijít si svou paměť procvičit do ústecké knihovny. Ludmila Makovská  se rozhodla, že kurz Trénování paměti je dobrý nejen pro ni, ale že jej rozšíří v knihovně pro čtenáře i náhodné příchozí. 
 První trénink se uskutečnil 20. května a měl velký ohlas. Nyní na podzim tedy máte možnost si trénování paměti vyzkoušet znovu, a to v úterý 22. října od 11:00 hodin v malém sálku ve vědecké části SVKUL v ulici Velká Hradební 49. Ludmila Makovská tento seminář nazvala „Kolik jazyků máš znáš…“ Počet účastníků je omezen. Proto, prosím, potvrďte účast na e-mail makovska@svkul.cz či použijte telefon 607 808 531. Přihlásit se můžete i osobně ve vědecké půjčovně v ulici Velká Hradební 49.

Text: Iva Opravilová


Žádné komentáře: